donderdag 28 juni 2012

Melodie!


Het is alweer een tijdje geleden en "oranje" is allang uitgeschakeld zoals jullie weten dus was het tijd om weer wat nieuws op mijn blog te zetten. Ik heb diverse pakketten gemaakt en voorbeelden van mijn eigen ontwerpen voor atelier Sari maar die laat ik later nog wel eens zien JDit is Melodie een prachtig pakket van atelier Pop en plank. Een zelf vilt pakket met naaldvilt met toevoegingen van driekleurige bruine lontwol en zijdelont dus iets makkelijker vilten dan alleen met lontwol. In het pakket zitten ook de zeesterren die je op de broek en hoed plakt. De stof van de bloes vind ik zo mooi passen bij de kleuren van het vilt! Zijn haar vind ik ook trouwens het einde, zo leuk al die "spikes". Melodie is ook nog eens erg leuk om te maken maar dat vind is sowieso van zelf vilt pakketten. Eerst lekker de lapjes vilten mert water en zeep en daarna aan de slag met het skelet en het popje aankleden.Het is een wat groter popje met armen en benen van elektradraad. Het hoofdje en lijfje maak je daardoor  ook anders dan bij de kleine popjes. Het voordeel hiervan is dat het popje ook beter blijft staan op zijn waslaarsjes.


Voor de foto heb ik hem op een dienbald van de Action gezet met wat zand en mooie schelpen en de zeesterren niet te vergeten.


Het windlicht heb ik een keer gekregen van mijn oudste zoon toen hij terug kwam van vakantie, daar kun je vast wat leuks mee doen vertelde hij mij J. Vorig jaar hing er een zeepaardje in en nu een kaars met diverse schelpen. De grote schelp zit in het pakket van Melodie, zo leuk al die prachtige verschillende schelpen in deze pakketten. Intussen het ik twee andere pakketje van atelier Pop en Plank "De beweging" en "Nautilius" ook gemaakt de foto's volgen snel!

Het is erg benauwd buiten maar wel heerlijk warm!

Fijne dag!
Hartelijke groetjes,
Corina

10 opmerkingen:

Gonny zei

Prachtig

Jeanine zei

Mooie pop. En je hebt er een leuk tafereeltje van gemaakt!

Groetjes,
Jeanine

Ingrid zei

Erg mooi Corina :-) lieve groet ingrid

Ingrid zei

Erg mooi Corina :-) lieve groet ingrid

Atelier Nanaya zei

Wat een leuk tafereeltje. Die haren zijn inderdaad ook heel erg leuk!

Miriam zei

Die heb je weer zoooo mooi gemaakt!
Prachtig!
Mooi tafereeltje!
Fijn weekend,
Miriam

Esther zei

PRACHTIG popje net al je tafereeltje.
Groetjes Esther.

Barbara zei

Heel erg mooi! Lieve groetjes, Barbara

sandra zei

Wat mooi.
ZO leuk om naar te kijken.
Groetjes Sandra

Vercaemst Magda zei

Maak jij dit allemaal zelf?
Fantastisch! Ik ben zelf ook wel creatief maar dit gaat echt mijn petje toch te boven! Ik vind dit prachtig. Om te bekijken alleen al. Laat staan dat je dit ook zelf kan maken...