woensdag 30 januari 2013

Uitslag give away!


Ten eerste wil ik jullie allemaal bedanken voor alle reacties hier op het blog of per mail! Echt fantastisch hoeveel reacties er zijn geplaats, hartelijk dank daarvoor :)  Pff ik bleef schrijven, echt geweldig! Hier in huis hielden ze de stand zelfs bij. Omdat er zoveel reacties zijn heb ik nog twee troostprijzen, twee patroonbladen van "Winters sprookje"
Maar nu natuurlijk de vraag wie het pakket heeft gewonnen......Allysa is herstellende van een griep en heeft de honeurs waargenomen en drie lootjes gertrokken, de eerste naam krijgt het materiaal pakket en patroonblad. Een lief klein sneeuwklok kindje laat het zien:
Dien Schuurman, van harte gefeliciteerd als je me je adres mailt naar viltcreatiescorina@gmail.com dan kan ik het materiaal pakket en patroonblad naar je opsturen.


 
 De andere twee namen worden laat het sneeuwklok kindje ook zien, het zijn:......
Anita van alle mooi dingen en Lin, van harte gefeliciteerd met het patroonblad!
Als jullie me je adres mailen naar viltcreatiescorina@gmail.com dan stuur ik het patroonblad naar jullie op!
 

 

Voor alle anderen hartelijk dank voor het meedoen en wie weet winnen jullie wat bij de volgende give away, nieuwe ronde nieuwe kansen :)

Hier schijnt het zonnetje en de harde wind is gaan liggen, je krijgt gelijk zin in het voorjaar als de sneeuw weer weg is en de zon schijnt!

Fijne dag!
Hartelijke groetjes,
Corina

dinsdag 15 januari 2013

Give away " Winters sprookje"

 
Buiten is het nu echt een "winters sprookje", een witte wereld!
Hier in het westen van het land heeft het behoorlijk gesneeuwt. Volgens mij is het jaren geleden dat er hier zoveel is gevallen. Het sneeuw nog steeds maar minder dan de afgelopen uren :)
 
 
Het lijkt mij dan ook leuk en toepasselijk om mijn "Winter sprookje" een patroon en materiaalpakket die Handwerkatelier Sari van mijn patronen maakt cadeau te geven, een give away omdat het buiten ook een "Winters  Sprookje" is!
Je kunt je naam hieronder dit bericht achter laten als je mee wilt doen, ik ben benieuwd, ik heb pen en papier al in de aanslag voor het maken van de briefjes voor de loting :)
Je kunt een bericht achterlaten tot 29 januari, 30 januari trek ik de winaar, heel veel succes :)
 
Fijne winterse dag!
Hartelijke groetjes,
Corina