maandag 27 mei 2013

Nieuw ontwerp Aardbei krans!Het mooie weer laat nog even op zich wachten maar de Natuur doet zijn best om alles er weer fris groen uit te laten zien na al die regen J

Dit keer een echt zomers onderwerp namelijk met aardbeien, die horen naar mijn mening echt bij de zomer. Als je er aan denkt kun je ze al bijna ruiken. Op de markt is dat altijd zo lekker, je ruikt ze al van een afstand als ze goed rijp zijn, je hoeft alleen maar je neus te volgen.

Een aardbei  krans met daarop twee lieve aardbei elfjes!
De krans is gewikkeld met mooie pastel gele Merino lontwol met een organza lintje daarom heen gewikkeld. De aardbeien zijn geprikt en dat is niet zo moeilijk als je dat nog nooit hebt gedaan. Je zal zien dat het juist erg leuk is om te doen! Op het patroonblad staan ook verduidelijkende foto's. De pitjes op de aardbeien zijn kleine pastelgele borduurkraaltjes maar je kan natuurklijk ook pitjes erop borduren. De aardbeibloemen hebben een geprikt geel hartje. De blaadjes zijn allemaal geborduurd.
In de krans staan twee lieve aardbei elfjes, ze hebben een geprikte aardbei op hun hoofd als hoed. Hun jasje is van aardbei sprookjesvilt geborduurd met kleine kraaltjes. Een bladerrokje en het meisje heeft daar nog een organza rokje onder.
Nog even een close up!


De krans heb ik op een dienblad vastgemaakt en zo aan de muur opgehangen.

Je kunt het patroonblad “Aardbei krans” bestellen door een mail naar viltcreatiescorina@gmail.com te sturen. Het patroonblad is € 3,95 excl. verzendkosten.

Fijne dag!
Hartelijke groetjes, Corina