woensdag 27 augustus 2014

Nieuw patroonblad: Familie Hortensia!


Ik ben dol op Hortensia's en heb er een aantal staan in mijn postzegel tuintje. ze verschillen onderling van kleur en zeker aan het eind van de zomer vind ik de kleuren op zijn mooist. De kleuren worden dan zachter lijkt het. Vandaar deze Familie Hortensia!
 
Het is weer tijd voor het jaarlijkse fotomomentje. De familie Hortensia wil graag een mooie nieuwe foto voor op hun schoorsteenmantel. Ze zijn er helemaal klaar voor. Vader heeft zelfs nog even twee potten met Hortensia bollen neer gezet. Netjes opgedoft en met hun mooiste kleren aan staan ze glimlachend te poseren voor de fotograaf. Cheese!
 

 

 Vader en moeder hebben hun best kleren aan getrokken. Moeder heeft een rok van vilt met organza stroken. vader heeft een colbert aan van roze Hortensia sprookjesvilt. Alle bloemen zijn natuurlijk ook van het mooie Hortensia sprookjesvilt gemaakt.

 
Nog even de achterkant van het paar, zo kun je ook de hoedjes vanaf de achterkant een goed bekijken.
 

 
 Mams nog even apart, haar jasje is versierd met roze kraaltjes en borduur kraaltjes.

Paps gaat er nog even goed voor staan tussen de potten met de Hortensia bollen.
 Dochterlief is hier te zien vanaf de voor en achterkant. Ze heeft ook mooie organza stroken op haar rok zitten die zijn versierd met Hortensia bloementjes.  De bloempotten met de Hortensia bollen staan natuurlijk ook op het patroonblad. dat maakt het plaatje wel af vind ik ;)

 
Zo staat de familie op dit moment bij mij op de kast op een houten schijf die ze tegenwoordig bij de Action verkopen. Dit is wat zachter hout zodat je de popjes heel makkelijk kunt vastprikken op het hout.
 


Je kunt het patroonblad “Familie Hortensia” bestellen door een mail naar viltcreatiescorina@gmail.com te sturen.  Het patroonblad is € 4,95 p/st excl. verzendkosten.

Gezellige zonnige dag vandaag!
Hartelijke groetjes,
Corina