vrijdag 8 februari 2019

Nieuw patroon "Bloesem vrienden"Een nieuw patroon, een Lente patroon. Gister scheen de zon zo lekker dat ik gelijk de Lente kriebels kreeg! Zeker als je bezig bent met de voorbereidingen van dit Lente patroon. De "Bloesem vrienden" Er zijn al meer patronen met deze leuke vrienden en er zullen er nog meer volgen. Zelf vind ik het maatje van de popjes zo leuk! De vrtienden staan samen met een bloesemtakje ook zo leuk onder een stolpje.
Het bloesem meisje heeft een bloesemjurkje aan, er zitten 2 rokjes van organza onder haar vilten sprookjes roze bloesem rok. De bloesem rok is versierd met kleine borduurkraalrjes en pareltjes. De bovenkant van haar jurk is geprikt met roze wol. Zo lijkt het of ze een gebreid hesje aan heeft. mouwtjes natuurlijk ook versierd met borduurkraaltjes en een mooie bloesemhoed op haar hoofd!
Het jongetje heeft een blaadjes broek aan van lente groen sprookjesvilt welke geborduurd is met een iets lichter kleur garen. Ook en hesje van geprikt met wol met mouwtjes met kleien borduurkraaltjes. Hij heeft ook een bloesemhoofd op zijn hoofd.


De bloesemtak is gemaakt van lentegroen sprookjesvilt en roze/wit sprookjesvilt. Er zitten 3 verschillende bloesems in kwa grootte.In het hart van de 3 grootste bloesems zit een parelkraal. De blaadjes zijn geborduurd. De bloesemtak staat ook leuk in een klein glazen flesje of onder een stolpje samen met de Bloesem vrienden of alleen met het kleine eendje!De vrienden hebben altijd een klein diertje bij zich, dit keer is het een heel lief zacht geel klein eendje. Ik vond hem zo leuk om te maken dat hij nog een paar vriendjes erbij heeft gekregen! Daar ga ik er zeker nog een paar van maken :)


Van bloesembomen krijg je toch de lente kriebels! De mooie pastel kleurige roze bloesems in combinatie met fris jong groen blad zijn echt een lust voor het oog!
Deze twee lieve bloesemvrienden zijn het daar natuurlijk helemaal mee eens. Samen met hun kleine eendje staan ze tussen twee bloesem takken in voor de foto. Net lang genoeg om een goede foto te kunnen maken. Het kleine eendje loopt het liefst zo hard mogelijk al fladdert met zijn kleine vleugeltjes, achter ze aan. Zijn broertjes en zusjes zullen al snel volgen, heerlijk de lente kriebels!

Je kunt patroon de "Bloesem vrienden" bestellen door een mail te sturen naar viltcreatiescorina@gmail.com Het patroon kost 4,95 excl. verzendkosten.

Fijne dag, 
hartelijke groeten,
Corina