vrijdag 19 september 2014

Nieuwe herfstpatronen!


Het eerste patroonblad heet "dikke vrienden". Deze twee leukerds heb ik vorig jaar gemaakt eigenlijk voor mezelf voor op de herfst tafel maar kreeg toen zoveel leuke reacties dat ik er een patroonblad van heb gemaakt.Een vleermuis vriendje en een pompoen vriendje, ze hebben een mooie lampion in hun handen.
Samen zijn ze op weg naar een Halloween feestje maar vinden het in het donkere bos toch een beetje eng en houden elkaar goed vast. ze showen ook nog even hun achterkant, zo kan je het vleermuisvriendje wat beter bekijken.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Het tweede patroonblad is de Herfst tafel krans, een krans versierd met lichtjes en herfst elfjes.
De meisjes zitten heerlijk op hun gemak met hun mooiste kleren aan te genieten van het begin van de herfst. Naast de elfjes op het herfst lichtje zit een kruis spinnetje. om het herfst lichtjes zitten kleine paddenstoeltjes en onder de lichtjes geborduurde herfst blaadjes.De jongens zitten zoals je kunt zien ook op hun gemak om zich heen te kijken. Naast de elfjes komt een klein egeltje nieuwsgierig dichterbij.
De elfjes nog even vanaf de achterkant te zien, daar zit je tenslotte ook tegen aan te kijken als de krans op tafel staat :)

Je kunt de patroonbladen “Dikke vrienden” en de "Herfst tafel krans" bestellen door een mail naar viltcreatiescorina@gmail.com te sturen.  Het patroonblad "Dikke vrienden" is € 3,95. De "Herfst tafel krans" is € 4,95 p/st excl. verzendkosten.

Gezellige zonnige dag vandaag!

Hartelijke groetjes,
Corina


4 opmerkingen:

deviltentol zei

vind ze super leuk.

Anoniem zei

Oh Corina, wat zijn ze weer verschrikkelijk leuk!!!

groetjes Els

Anoniem zei

Dochterlief ze zijn schitterend!!!
gemaakt prachtige kleuren super
leuk.
Liefs je moeder.xxx

jeanet zei

Oooo een vleermuisje kindje wat een ontzettend leuk idee! En dan die kleine paddestoeltjes ter versiering op de krans met die mini egeltjes! Ja het draagt weer helemaal jou handmerk! Prachtig!groetjes Smoek