dinsdag 22 september 2015

Nieuw patroon: De Familie HerfstHet is herfst, vader en moeder zijn samen met hun kinderen aan het wandelen in het bos. Kleine broer wilde heel graag zijn speelgoed egel meenemen op een karretje. Dat loopt natuurlijk niet zo snel maar de familie heeft geen haast. De herfst kleuren in het bos zijn nu zo mooi en het ruikt er zo lekker. Het zonlicht straalt zo nu en dan tussen de boomtoppen door zodat de zonnestralen sommige bomen in een gouden gloed zet. Echt genieten van zo’n mooie wandeling door een herfst bos!

Het kleine mannetje heeft zijn knuffel graag dicht bij zich, zus let goed op haar kleine broertje. Af en toe stoppen ze even want die kleine beentjes kunnen nog niet zo lang lopen. Papa wil hem best dragen maar kleine broer loopt liever zelf ;)
 

 
Moeder met haar kinderen, ze hebben allemaal kleren aan in herfstkleuren die precies passen bij de kleuren van de herfstblaadjes.
 

Vader en moeder samen op de foto, moeder heeft een mooie organza rok aan met aan de zoom herfstblaadjes en een mooie sjieke hoed met veer ;) Vader ziet er ook op zijn herfst best uit en heeft speciaal zijn nieuwe hoed opgezet.


 Nog even met zijn allen op de foto. 
 

Je kunt het patroonblad “de Familie Herfst” bestellen door een mail naar viltcreatiescorina@gmail.com te sturen.  Het patroonblad is € 4.95 p/st excl. de  verzendkosten. 
Een gezellige dag vandaag!
Hartelijke groetjes,
Corina

2 opmerkingen:

Barbara Gröger zei

Wunderschön die Herbstfamilie!!!

Liebe Grüße

Barbara

Daisy Van landeghem zeihallo corina ,


wat is alles zo mooi dat heb je fantastisch gedaan!!!!!!!!!!!