vrijdag 16 augustus 2019

Nieuw patroon het: Vliegenzwam elfjeEr is weer een nieuw patroon, een Herfst patroon. Het ziet er buiten ook wel weer herfstig uit moet ik zeggen ;) Het is een Herfst hanger in het rood met witte stippen thema oftewel de Vliegenzwam. Er zit een lief klein Vliegenzwam elfje in haar mooie versierde ring met in haar hand een kleine vliegenzwam.Het Vliegenzwam elfje is gemaakt met mooi rood sprookjesvilt en een beige gemeleerd vilt jasje. Organza kantjes en een heleboel kleine borduurkraaltjes zijn er op de rok en hoedjes van de vliegenzwammen verwerkt.Op de ring zitten pareltjes en kleine kraaltjes. Vliegenzwam hoedjes, witte bloemen en geborduurde blaadjes in mooie hersft kleuren.


Je kunt het ontwerp van het Vliegenzwam elfje ook aan een Kerstbal standaard hangen. Dat staat erg leuk maar natuurlijk kan ze ook aan de muur hangen, voor het raam enz.


Het patroon van het "Vliegenzwam elfje" is te bestellen door een mail te sturen naar viltcreatiescorina@gmail.com Het patroon kost €4,95 excl. verzendkosten.

Fijne dag,
Hartelijke groet, CorinaGeen opmerkingen: