dinsdag 29 oktober 2013

Nieuw patroonblad: "Kerstwens"!Een nieuwe patroonblad, dit keer een kerstpatroon. Drie lieve engeltjes bengelen vrolijk 
aan een tak. Ze hebben alle drie een andere kerstwens in hun handen, geloof, hoop en liefde! Een mooie kerstwens om aan iemand te geven die je lief is of voor jezelf om ergens mooi op te hangen.

"Kerstwens" en andere creaties zijn deze week in het "echt" te zien bij de stand van Handwerkatelier Sari op de Kreadoe! Daar zijn ook de patroonbladen te koop waaronder deze nieuwe!
Het materiaal pakket voor "Kerstwens" is vanwege de grote drukte van de Kreadoe vanaf volgende week verkrijgbaar bij Handwerkatelier Sari.


Het middelste engeltje heeft boven haar hoofd het geloof, hoop en liefde symbol hangen. Het hart van het symbol is versierd met kleine borduurkraaltjes. de buitenste rand van het symbol is gefestoneerd met zilverdraad.


 

De engeltjes hebben rokjes van verschillende soorten lint aan. Hun jasje is versierd met lint en kleine borduurkraatjes. in hun handen hebben ze een hart met een geborduurd symbol vast. op hun hoofd een klein knotje met een lief strikje.
De engeltje heb ik aan een witte kronkel tak gehangen maar je kunt natuurlijk elke tak gebruiken die je mooi vind.  Aan de bovenkant van de tak is de ophangdraad versierd met een witte strik met grijs/zilveren bolletjes.


Je kunt het patroonblad “Kerstwens” bestellen door een mail naar viltcreatiescorina@gmail.com te sturen. Het patroonblad is € 3,95 excl. verzendkosten.

Fijne dag!
Hartelijke groetjes,
Corina
  11 opmerkingen:

J@nnie zei

Ik vind hem prachtig.... dit patroon ga ik zeker aanschaffen op de beurs.

Groetjes Jannie

Fadas de Luz zei

Wat een prachtige job. Ik ben erg blij met zijn kunst. Gefeliciteerd.
Kussen uit Braziliƫ

Corina zei

erg mooi!

Esther zei

Prachtig. Lieve groetjes Esther

Mascha zei

Heel erg mooi.
Groetjes, Mascha

Anoniem zei

Wat een schatjes weer!! Ben er helemaal weg van.

Groetjes, Iris

Anita zei

This blog is adorable. Congratulations.

Brigitte Roedolf zei

Wat een dotjes.
Zo lief dat ze goede wensen brengen.

Groetjes Brigitte

softearthart zei

So sweet, cheers Marie

mijn simpel ✄ haakjes zei

een hele leuke blog ik neem soms een bezoekje aan haak blogs , knutsel, of fotografie, en ik vond u blogje via andere haaksters...zal zeker bezoeken..liefs

Avondster zei

Wow, die zijn prachig!