dinsdag 25 november 2014

Nieuw patroonblad "Sneeuwvlok krans"


Een nieuw winters patroonblad, een krans voor op tafel waarin je een lichtje kunt zetten. Of dat nou een mooi glas is met een kaars of een mooi windlicht dat maakt niet uit. Meestal heb je er nog wel 1 in de kast staan en anders breng je een bezoekje aan een tuincentrum 
of winkel. Dat is natuurlijk ook niet echt vervelend :)

In een tuincentrum een tijdje geleden was ik namelijk gevallen voor deze mooie handgeblazen vaas. De bovenkant van de vaas heeft een zeshoekige ster vorm. ik vond hem zo mooi en heb hem meegenomen omdat ik er "iets" mee moest gaan doen. De ster vond ik lijken op een sneeuwvlok en zo kwam het tot een nieuw winters ontwerp :)Hier een foto van bovenaf genomen, zo kun je de sneeuwvlok/ijskristal vorm zien.


Op de krans zitten drie kleine sneeuwvlok elfjes, twee meisjes en 1 jongen. De jongen zit op zijn gemak op de eerste foto bovenaan dit bericht.
De meisjes hebben allebei een verschillend rokje aan met een hesje van mooi winters sprookjesvilt versierd met kraaltjes en zilver borduurgaren. Op het hoedje van de elfjes zit een klein druppel kristal, die glinsteren zo mooi als het lichtje/kaars aan staat.
In de glazen vaas heb ik een led kaars van Ikea gezet, dat is veiliger en het staat leuk. De kaars paste precies in de opening van de vaas. De krans is versierd met sneeuwvlokken en pailletten met parelkraaltjes. Sneeuwballetjes versierd met kraaltjes die je zelf kunt nat vilten. Kleine stafjes met een druppel kristal eraan bengelend maken het winters geheel af.
Hierboven nog wat foto's met een ander windlicht/vaas. Zo kun je (als je dat leuk vind) elke keer een ander lichtje erin zetten :)

Je kunt het patroonblad “Sneeuwvlok krans” bestellen door een mail naar viltcreatiescorina@gmail.com te sturen.  Het patroonblad is € 4.95 p/st excl. de  verzendkosten.
Hierbij zitten gelijk de 15 parelmoer sneeuwvlok pailletten die je voor de krans nodig hebt, zolang de voorraad strekt!

Een gezellige dag vandaag!

Hartelijke groetjes,
Corina

5 opmerkingen:

Atelier Nanaya zei

Wederom een prachtig ontwerp! Ik kan me goed voorstellen dat je die mooie vaas/kandelaar niet kon laten liggen!

Radka zei

Wow, that's different, very pretty :-)
xx

Carla's Wenskaarten zei

Wat een super mooi project heb je gemaakt

Gr Carla

Valdja Maria zei

Belos ,encantadores!!!!

Doggenfan zei

Weer zooooo'n mooi ontwerp Corinna!