donderdag 4 november 2021

Bloemen meisje Kerstkrans


Hierbij weer een nieuw patroon van mij, het is weer een tijdje geleden :) Dit keer een krans voor de Kerst, met lieve bloemenmeisjes in wit met gouden glitters gemaakt met heel veel borduurkraaltjes en liefde. Ik hou er zo van :)
 


De bloemen meisjes op deze krans hebben diverse rokjes over elkaar heen aan, de laatste rok is versierd met gouden glitters. In haar hand houd ze bloem vast met een parelhart. Een mooie hoed op haar hoofd met een gouden glitter organza en leuke ballerina's aan haar voetjes die natuurlijk ook rijkelijk versierd zijn met kleine borduurkraaltjes. De gouden glitter rokjes zijn wijd en vallen daardoor mooi rondom de meisjes heen.Op de krans zitten drie versierde led waxine lichtjes. Op de bovenrand zijn kleine witte  borduurkraaltjes aangenaaid. Aan de onderkant van het lichtje zit een klein kransje van witte boa met een bloem met een parelhart. Het lichtje heeft ook een randje met gouden glitter organza. 


Een foto van bovenop gezien.


In de krans heb ik een vaas gezet en die is versierd met een witte boa waarop drie grote bloemen met een parelhart zitten. In de vaas zit een lichtjes slinger, het staat erg gezellig als ze 's avonds aan staan. De bloemen op de krans zijn gestanst maar je kunt ze ook zelf knippen, het patroon voor de bloemen staat ook op het patroonblad.
Hoe je deze creatie inclusief de vaas kunt maken staat natuurlijk allemaal op het patroonblad.
Voor dit patroon heb ik de organza stof met gouden glitters, het lint voor de rok en het strikje op de achterkant van het jasje bij het patroon toegevoegd. De 375 witte kleine borduur kraaltjes met naaldje voor de kralen en de parelkralen zitten er ook bij. 
Als je de 18 gestanste bloemen al kant en klaar erbij wilt hebben dan maak ik ze voor je. 
Geef dit aan bij het bestellen van je patroon. Ze kosten €1,50 per zakje voor de18 bloemen die je nodig hebt voor dit patroon, 6 grote en 12 kleine bloemen.

Daarbij is de beschrijving op het patroonblad uitgebreid met kleuren foto's. Dat is misschien fijn zodat het soms duidelijker wordt wat er bedoeld wordt. 
Ik hoop dat dit bevalt, dan gaan we er in ieder geval mee door :)


Het patroon kost inclusief de stofjes en de kralen en naald €7,95 en is te bestellen door een mail naar viltcreatiescorina@gmail.com te sturen. Wil je de kant en klare gestanste witte bloemen erbij geef dit dan aan als je het patroon besteld.

Fijne dag, 
Hartelijke groet,
Corina

1 opmerking:

Free bet Black Jack zei

Thank you for your talent for presenting topics in an interesting and entertaining way. Don't stop there ❤️️