vrijdag 25 juni 2010

Vlindermaan!


Deze week ben ik iets te vaak naar mijn zin in het ziekenhuis geweest, gistermiddag voor Allysa. De arme schat was gevallen met de gymles, tussen de middag toch maar “even” ( lees 3 uur) naar de EHBO. In eerste instantie dachten ze dat haar middenvoetsbeentje gebroken was, Allysa’s gezicht betrok want met zulk warm weer en dan niet kunnen zwemmen in de vakantie dat is geen feest…Foto’s gemaakt maar alles was nog heel gelukkig, een drukverband, krukken mee en een week niet op staan. (makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk)
Vanmorgen wilde ze toch wel naar school. Ik heb haar achterop de fiets gezet en ben er naast gaan lopen, we zijn heelhuids aangekomen. Dat is op zich al een wonder, sinds afgelopen zaterdag heb ik last van mijn evenwichtsorgaan.


Met lopen heb ik een “lichte afwijking” naar links, een erg rare gewaarwording, ook voor de mensen die me zien lopen ;-)! De dokter kan niks neurologisch vinden, ik heb last van mijn evenwichtsorgaan. Mijn motoriek is ook niet in orde, ik ben erg onhandig en dat ben ik normaal gesproken niet. Mijn handen kunnen op de een of andere manier niet goed samenwerken. Een draad in de naald krijgen is een ware uitputting slag. (Dit blogje typen ook.... met 1 vinger kom je een heel al duurt het wat langer)
Dinsdag naar mijn eigen huisarts geweest, die vond dat ik links niet goed reageerde, hup weer naar het ziekenhuis, bloedprikken, hartfilmpje en naar de neuroloog. De beste man kon ook niets vinden, om alles uit te sluiten krijg ik volgende week een M.R.I van mijn hoofd, zo kunnen ze ook zien of het mijn evenwichtsorgaan is.
Zo je zie je maar weer het kan raar lopen, het gaat allemaal vanzelf weer over alleen maak ik even (jammer genoeg) geen nieuwe viltcreaties (die draad en die naald ;-))!!


Ik heb wel de halve maan veranderd met de Vlinder feeën, ik had daar al extra grote rupsen voor gemaakt en wat vlinders. Ze staan erg leuk al zeg ik het zelf, ik ben zelf weg van het kleine meisje en haar rups! Vervelen doe ik me overigens niet, lekker lezen in de schaduw met een goed boek in de tuin is natuurlijk ook geen straf!


Fijn weekend !
Groetjes,
Corina
19 opmerkingen:

Corina zei

Tjonge jonge wat een toestanden. Lijkt me ook best een beetje griezelig, niet dan? Dapper dat je dochter toch naar school gaat.

Je vlinderset staat prachtig in die halve maan! Het is een heel mooi tafereel zo.

Gerda Hartman zei

Wat sneu voor jouw en je dochter, zo allebei in de lappenmand. Hoop dat het snel beter mag gaan en dat het is: het komt vanzelf en het gaat vanzelf weer over. Maar vervelend blijft het. Brrr, niet kunnen handwerken is toch wel erg. Gelukkig is lezen ook fijn. Beterschap voor beiden. En je halve maan is prachtig zo.

Greta zei

Gelukkig dat het met je dochter meevalt, maar nu jij nog. Van harte beterschap!
Je vlindermaan is heel mooi hoor.
groetjes,
Greta

rianne zei

Hoi Corina. Wat een verhaal zeg en oohhh zo vervelend. Ik hoop voor je dat ze kunnen vinden wat het is en dat er wat aan gedaan kan worden.
Heel veel sterkte en beterschap voor jou en je dochter. Je maan is weer helemaal Super!!!!!!!!
Lieve groetjes Rianne.

Atelier de Vier Jaargetijden zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Atelier de Vier Jaargetijden zei

Nog maar een poging, volgens mij had ik op de verkeerde knop gedrukt.

Je vlindermaan staat er mooi bij.

Afgelopen jaar diverse keren op de Eerst Hulp geweest voor mijn dochter en inderdaad altijd erg lang moeten wachten. Ik wens je dochter een spoedig herstel.

Erg vervelend dat je last hebt van je evenwichtsorgaan, heb er ook regelmatig last van en dat draait de hele wereld rond maar gelukkig gaat het nu erg goed.

Ik hoop dat het bij jou snel over gaat , boek lezen is leuk maar popjes maken is nog leuker.

Moet je lang wachten op de uitslag van de MRI scan ?
Groet Thea

Anoniem zei

Hoi

ik hoop dat de klachten snel over zijn en er een oorzaak voor gevonden wordt zodat ze je kunnen helpen. Beterschap voor jullie toegewenst en je vlinders in de maan staan schitterend.

Groetjes gerda

else zei

Hoi,
Wat naar zeg!! Misschien is het een virus onze buurman had dat vorig jaar ook rond deze tijd. Ik weet het fijne er niet van maar het is gewoon over gegaan.
Veel sterkte!!!
Groetjes Else

softearthart zei

Love the colors cheers Marie

rosana sperotto zei

Corina, suas criações são de uma beleza rara. Faço uma viagem ao reino dos contos de fadas e saio daqui sempre em estado de encantamento. Parabéns! Grande abraço

duendes zei

very nice.hugs

Barbara zei

Een collega van mij heeft ook net een virus aan haar evenwichtsorgaan gehad, heel naar. Maar ... het gaat inderdaad wel weer over. Ik hoop dat jij je ook snel beter voelt. Je vlindermaan is overigens wel prachtig! Ik vind ook de rupsen zo leuk! Lieve groetjes, Barbara

Esther zei

Wat een nare verhalen allemaal, gelukkig heeft Allysa niets gebroken en ik hoop dat het met jou ook weer gauw goed komt,Je vilder maan vind ik geweldig, strekte, lieve groetjes Esther.

Corrie zei

Goh Corina dat is niet niks wat er bij jullie gebeurt. Je schrijft er positief en zelfs luchtig over, maar ik denk dat er toch ook wel gedachten van onzekerheid door je heen zullen gaan over de oorzaak van je evenwichtsproblemen. Ik lees hierboven dat een virus dat ook kan veroorzaken en nu hoop ik dat het een onschuldig virus zal zijn. Ik wens je heel veel sterkte toe met de onderzoeken en hoop samen met iedereen en jou op een goede uitslag. Fijn dat het met Allysa meeviel, hoewel een week niet lopen een crîme is voor een kind. Beterschap allemaal!

Miriam zei

Jeetje, dat is wat....jullie samen de dokters aflopen....gelukkig is er bij Allysa niets gebroken en hopelijk komt er bij jou ook niets ernstigs uit! Raar dat zoiets plotseling komt opzetten. Gelukkig wordt je meteen goed onderzocht.
Sterkte met alles! En beterschap!
Je maan is weer prachtig, staat weer fantastisch!
Liefs, Miriam

vrouw Hommel zei

Heel veel sterkte en ik hoop dat de uitslag positief zal zijn.
Je vlindermaan is weer een plaajte om te zien.
lieve groet

my day zei

Hoi Corina,
goh wat vervelend allemaal, heb ook eens last gehad van evenwichtstoornissen en werd daar heel onzeker van, durfde toen bijna niet te fietsen. Zelf wandelen naar de winkel om boodschappen te doen was vreselijk maar het is gelukkig allemaal vanzelf weer over gegaan, de dokter dacht toen aan een ooronsteking hoewel ik geen pijnklachten had. En wat vervelend ook voor Allysa,hopelijk is het snel over. Je vlindermaan is prachtig, zo mooi gemaakt weer.
Sterkte met alles, liefs Ingrid.

jeanet zei

Hallo Corina, dat was wel even schrikken of niet dan! Gelukkig gaat het met je dochter zo goed dat ze alweer naar school gaat. En geen gips!
Mijn moeder heeft de ziekte van meniere een evenwichtstoornis in het gehoorstelsel Ze gebruikt medicijnen als ze er last van heeft. Lees te veel stress of gewoon te veel drukte. Maar ze kan er prima mee overweg alleen kan het heel lastig zijn en lijkt het soms alsof ze dronken is. Ze stoot dan echt overal tegen aan en dat is natuurlijk erg vervelend. Ik hoop dat je, je gauw weer beter zult voelen! Je rupsen zijn zo lief en je maan is echt prachtig. Smoek

Carla zei

Hoi Corina, wat een verhaal zeg! Tjonge dat zal toch schrikken zijn geweest. Gelukkig heeft Allysa niets gebroken. Ik hoop voor je dat het bij jou ook mee gaat vallen.
Beterschap en groetjes Carla.