zaterdag 10 juli 2010

Hup Holland Hup krans!

Morgen is het dan zover, we staan in de finale, wie had dat gedacht een aantal weken geleden. Hier in huis wisten de mannen dat natuurlijk allang …;-)!
Ik had jongste zoonlief beloofd dat als we in de finale komen de voortuin versierd mocht worden met vlaggetjes en niet eerder. Als het aan hem had gelegen hingen ze hier al weken te wapperen....Belofte maakt schuld en zo hangt de tuin gezellig met allemaal r/w/b vlaggetjes! Hij is er dolblij mee en daarom ik ook!


De hup Holland hup krans had ik natuurlijk allang laten zien en hangt hier nog steeds gezellig aan de muur maar ik heb er iets aan toegevoegd! Dat was al van het begin af aan de bedoeling maar ik had helaas geen golf tee in huis. Manlief heeft er een gekregen van een collega, de golf tee heb ik oranje gespoten en in het handje van het jongetje genaaid. Zeg nou zelf de vuvuzela mag toch niet ontbreken bij dit toernooi!

Ik hoop natuurlijk dat we gaan winnen!

Allemaal heel veel plezier morgen, al was het alleen maar om de voorpret!

Fijne dag!
Groetjes,
Corina

12 opmerkingen:

Barnyard Country Gifts zei

Met krans moeten we de wedstrijd wel winnen. Jij ook veel plezier morgenavond.
Lieve groet, Annemieke

Riet zei

Nu moeten ze het wel halen Corina.
Wat is die krans toch schitterend,ik kan er echt geen genoeg van krijgen.
Hoe jij dat doet die kleine details,echt geweldig.

Liefs Riet.

Chantal zei

Ik vind hem echt helemaal geweldig zo met de vuvuzela erbij!!!! Echt helemaal af.

Ach hier hangen de vlaggetjes dus al wel weken in de voortuin..... kinderen..... Maar morgen is het dan zover!! Het vuurwerk ligt in de meterkast mochten ze winnen wat ze uiteraard gaan doen.

Geniet van de wedstrijd want zeg nou zelf.... daar moet je wel naar kijken.

Groetjes, Chantal

Barbara zei

Geweldig! Lieve groetjes, Barbara

Ida zei

Zo is ie wel helemaal af Meid! Superleuk idee! Ik kan hem hier al horen toeteren haha

Mascha zei

Bij ons hingen de vlaggen al voor ze de eerste wedstrijd speelde van het toernooi. Ik kan het nooit laten om het niet te doen. Met deze krans moet het vanavond helemaal goed komen. Veel plezier.
Groetjes Mascha

Ger zei

Zo weet ieder op haar/zijn eigen manier een bijdragen te leveren aan de oranje voetbal sferen.

En ben jou Corina is het weer heel creatief.....en toch iets heel anders dan 'n slinger vlaggetjes ophangen;-)

Grappig gemaakt!!!

En nou maar duimen en afwachten......vanavond rond deze tijd zullen we het denk ik wel weten......en hoop dat alle oranje aanhangers kunnen feesten!!!

Fijne voetbalzondag!

Lieve groet,
Ger

Esther zei

Ja ja spannend we zullen zien, veel plezier met kijken, groetjes Esther.

jeanet zei

ieieieieieieie!!! Wat een knal goed idee! Zo´n golfdingprikker als vuvuzela, enig!!! Ja we zijn er helemaal klaar voor en vet zenuwachtig! Als we verliezen wil ik nooit meer paella eten! Ha,ha,ha grapje! Gelukkig hebben ze geen "enge" ziekte bij je gevonden en hoop ik dat je weer snel beter bent (en wat een lekker compliment!Was 't een knappe dokter? grapje)Smoek

rianne zei

Ik hoop dat ze ook gaan winnen. Aan de krans van jou zal het niet liggen. Die is gewoon verschrikkelijk leuk. Vooral nu het jongetje een vuvuzela in de hand heeft. Een super goed en leuk idee. Veel kijk plezier nog. Oranje groetjes Rianne.

Corina zei

Oh leuk, goeie toevoeging!

crealientje zei

o wat is deze weer leuk zeg!! Jammer dat ze toch hebben verloren. Al ben ik niet zo`n fan en het was toch leuk geweest als ze hadden gewonnen.

Ik kom regelmatig even kijken op je blog. Reageer niet altijd, maar je dingen zijn te mooi om zomaar voorbij te laten glippen.