donderdag 22 september 2011

Halloween heksjes!


Op mijn hersfttafel miste ik nog lieve kleine heksjes en heb deze Halloween heksjes bedacht. Ik heb er gelijk een nieuw patroonblad voor de liefhebbers van gemaakt :)!De Halloween heksjes hebben een jasje aan van paars sprookjesvilt. Een rok van paarse organza met een zwarte rok van vilt met zilveren borduursels erop. De heksen hoeden zijn ook versierd met zilveren borduursels.In hun handjes hebben ze een tasje in de vorm van een pompoen, daar verzamelen ze snoepjes in op Halloween avond. Aan het tasje van het kleine heksje bengelt een kruis spinnetje aan een zilveren draadje. Bovenop het pompoen tasje van het grote heksje lift gezellig een kruis spinnetje mee.
Langs de kant van de weg lacht een pompoen de Halloween heksjes vriendelijk toe. De heksjes zijn dol op deze mooie uitgesneden pompoenen, er zit zelfs een kleine kruis spinnetje boven op!
  
Het is Halloween, twee kleine heksjes zijn nog laat op pad. Ze hebben alerllei lekkers in hun pompoentasjes verzameld. het kleien heksje is moe geworden en sleept de bezem achter haar aan. Ze gaan naar huis om te smullen van al het snoepgoed dat ze hebben gekregen.

 Je kunt het patroonblad “Halloween heksjes” bestellen door een mail naar viltcreatiescorina@gmail.com te sturen. Het patroonblad is € 3.95 excl. verzendkosten.

Fijne dag!
Hartelijke groetjes,
Corina

maandag 19 september 2011

Boskabouter!Hebben jullie dat ook wel eens, dan zie je een nieuw ontwerp en je valt daar acuut voor…. Dat heb ik regelmatig maar bij deze lieve boskabouter had ik gelijk die wil ik heel graag gaan maken. Zo’n leuk patroon en ook nog eens heel erg leuk om te maken!

Het is een ontwerp van atelier Pippilotta. Heeft hij geen leuk toetje en dan die mooie hoed!! Het is een wat groter popje dan ik van Pippilotta gewent ben maar juist daarom ook zo leuk! Ik heb de boskabouter op een dienblaadje gezet en volgens mij heeft hij het wel naar zijn zin ;)Ik ben van plan om een rood met witte stippen hersfthoekje te gaan maken en heb inmiddels al wat pakketjes verzameld. Voornamelijk pakketjes van atelier Pop en plank maar deze lieve boskabouter past daar uitstekend bij.


Voor de liefhebbers onder ons….er komt donderdag ook een nieuwe patroonblad uit!!
Het is iets voor de herfst maar hadden jullie vast al geraden en ook iets met Halloween….Ok√© alvast een voorproefje!! Ssssst niet verder vertellen ;)

Fijne dag!
Hartelijke groetjes,
Corina


donderdag 8 september 2011

Open dagen bij handwerkatelier Sari!


Afgelopen week waren er open dagen bij handwerkatelier Sari. Zaterdag mocht ik er ook staan met een kraampje met al mijn voorbeelden en patroonbladen. Manlief heeft foto’s gemaakt van de prachtige presentaties, geniet lekker mee of bekijk de foto’s nog eens terug als je al bent geweest. Ik zag elke keer weer wat nieuws, erg leuk, een feest van herkenning. Sari maakt altijd prachtige opstellingen. Ze heeft heel veel voorbeelden van alle ateliers, ik voelde me net een klein kind in de Efteling :)!Het was super gezellig, ook zo leuk om sommige van jullie te ontmoeten en “het gezicht” achter de mailtjes te zien. Van Sari mag ik workshops gaan geven, erg spannend allemaal maar het lijkt me erg leuk om te doen.  Als jullie interesse hebben staan de workshops op de site van handwerkatelier Sari, ook de data. Wie weet tot ziens.


Er zijn natuurlijk ook foto’s van “mijn” kraampje gemaakt, het was voor mij de eerste keer en had thuis alles al voorbereid en de popjes op dienblaadjes gezet. De voorpret zullen we maar zeggen :)!
Wat een feestje was het, het opbouwen gezellig met alle medewerkers van het atelier. De gezellige gesprekken met iedereen die langs kwam en de complimenten die ik kreeg. Ik loop nog steeds op wolken hoor :)!

 

Sari had mooie kleden voor op het kraampje. Alles erop gezet en gehangen en genoten van het aanzicht. Ik had al mijn creaties ook nog nooit allemaal tegelijk samen gezien. Ik heb de popjes niet allemaal zo thuis bij elkaar staan, voordat jullie dat gaan denken :)!!


Deze foto van Belle Fuchsia is wel heel bijzonder, ik had Belle namelijk vergeten.......manlief ging Allysa ophalen van de badminton en heeft Belle mee genomen. Hij had haar zelf zo mooi in de schaal met potpourri gezet!! Is het niet geweldig, ik krijg nog concurrentie :)!


Fijne dag!
Hartelijke groetjes,
Corina