woensdag 24 oktober 2018

Bloemen elfjeNog een nieuw patroon zoals ik van de week al had verklapt :). 
Dit keer een bloemen elfje in een mooie ring versierd met bloemen. Het is een bloemen elfje maar ze kan net zo goed een engeltje zijn. Zo kun je langer genieten van je engel of elfje. Dit schatje zou tijdens de Kerst ook echt niet misstaan!De bloemen zijn gemaakt van wit en ecru vilt en rijkelijk versierd met kleine kraaltje en een parel. De ring bestaat uit twee ringen  met zilverdraad, de kleinste ring is versierd met kleine pareltjes. Onder de bloemen zitten grote meeldraden als extra versiering. 


Het bloemen elfje zit in de ring, ze heeft een rokje van mooi kant aan. Het kant voor de rok en de kanten vleugel zit bij het patroon. De kleding van het elfje is ook van wit en ecru vilt gemaakt. Haar jasje is rijkelijk versierd met kleine kraaltjes en parels. In haar hand heeft ze een stafje met twee meeldraden en een klein druppel kristal. In haar haar heeft ze nog een mooie kleine versierde bloem zitten.Er zit een lief klein bloemen elfje in een mooi versierde ring. Ze kijkt om haar heen en geniet van de mooie bloemen, die met kraaltjes en parels versierd zijn. In haar hand heeft ze een stafje met meeldraden en een klein druppel kristal. Het stafje heeft ze net gekregen en ze is er maar wat trots op. Ze blijft nog even zitten waar ze zit voordat ze verder vliegt op zoek naar meer bloemen.

Het kant voor de rok en de kanten vleugel zit bij het patroon.
Je kunt het patroon : de "Bloemen elfje" bestellen door een mail naar Viltcreatiescorina@gmail.com te sturen. Het patroon kost   4,95 p/st. excl. verzendkosten.

Fijne dag!
Hartelijke groetjes,Corina