woensdag 8 maart 2017

Twee nieuwe lente patroonbladen!

 
De eerste tekenen van de lente zijn nu wel zichtbaar en langzaam aan krijgt de zon steeds meer de kans om door de bewolking heen te schijnen. De eerste krokusbloemen komen overal te voorschijn. Tijd voor een nieuwe patroon van krokussen, de "Krokus Vrienden", ze zijn in de stijl van de "Sneeuwklokjes vrienden" gemaakt. 
 
De twee krokus vrienden zijn samen met hun kleine geitje naar de mooie krokussen aan het kijken. De bloemen komen bijna helemaal uit! Ze hebben kleertjes aan van prachtig lila/paars sprookjesvilt, hun hesje is geprikt met wol. Op hun hoofd hebben ze een mooie krokus bloem als hoed. Paarse kraaltjes maken het geheel compleet!


De krokus bolletjes staan ook op het patroonblad, ze zijn gemaakt van sprookjesvilt en wol.
 
Het kleine geitje is ook gemaakt van sprookjesvilt, op zijn hoofd heeft hij 2 kleine hoorntjes.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                     NARCIS VRIENDEN
 
 
Het tweede patroon zijn de "Narcis vrienden", ook in dezelfde stijl als de Krokus en Sneeuwklokjes vrienden gemaakt.
 

 
Samen met hun poezen vriendje zijn de Narcis vrienden op pad, het zonnetje schijnt en verwarmt de aarde met zijn zonnestralen. De narcissen komen tot bloei in allerlei kleuren en maten.


Het narcis meisje heeft een narcis rokje aan en een geprikt groen hesje. Op haar hoofd heeft ze een narcis bloem als hoed. haar kleren zijn rijkelijk versierd met oranje kraaltjes.
Nog even het jongetje van dichtbij, hij heeft een groene broek aan met een narcis rokje. zijn hesje is ook geprikt met groene wol.


 
De narcis bolletjes staan ook op het patroon, een bloembol met twee bloemen en een bloemknop. De bol en de trompet van de narcis zijn van sprookjesvilt. 
Je kunt het patroon : "Krokus vrienden" en "Narcis vrienden" bestellen door een mail naar Viltcreatiescorina@gmail.com te sturen. Het patroon kost   4,95 p/st. excl. verzendkosten.

Gezellige dag vandaag!
Hartelijke groetjes,
Corina


2 opmerkingen:

Crejanne zei

Ze zijn weer fantastisch Corine, nu mar hopen dat de lente snel gaat beginnen, want die regen en mist komt me de keel uit.
Groetjes Marjanne

Doggenfan zei

Hallo Corina,

Wat zijn ze weer vreselijk mooi, gedetailleerd en verzorgd!!! Ik blijf jouw ontwerpen de aller-, allermooiste vinden. En ik ga nog heel veel patronen van je kopen! (Nu nog tijd vinden om ze te maken... ;)

Groetjes uit Frankrijk,
Stella