zondag 26 maart 2017

Tulpen vrienden!


De lente is vandaag volop aanwezig, wat hebben we genoten van de bloesems, de bolletjes die nu overal boven de aarde uitkomen en de magnolia die bijna open gaat. We hadden gehoopt vandaag de eerste bloem te verwelkomen maar we moeten nog een dagje geduld hebben helaas.


De Tulpen vrienden heet het nieuwe patroon, een lief stel kleuter bloemen kindjes met hun teckel vriendje. Ze passen bij de andere bloemen vrienden en zijn erg leuk om te maken al zeg ik het zelf. Het ontwerpen alleen is al een feestje van deze serie! Er gaan er zeker meer van volgen.


 

Voor deze "tulpen vrienden" heb ik roze sprookjesvilt gebruikt maar je kunt natuurlijk zelf bepalen in welke kleur je ze wilt gaan maken. De popjes hebben allebei een geprikt hesje van wol. De rok en hoedjes zijn versierd met kleine kraaltjes. Op hun hoofd hebben ze als hoedje een omkeerde tulpenbloem.


Nog even een foto van bovenaf, zo kun je ook een beetje in de tulp kijken, er is in de rechterbloem een klein stukje van de stamper te zien.


Het teckeltje is de "grote" vriend van de tulpen kleutertjes. Hij volgt ze overal waar ze naar toe gaan en gaat graag buiten spelen, of lekker samen wandelen in het bos.


De tulp is gemaakt met het bolletje er nog aan, zo blijft de tulp makkelijker staan en het staat wel zo leuk. Aan de onderkant van de bol kun je nog wortels naaien als je dat leuk vind.


Je kunt het patroon : "Tulpen vrienden" bestellen door een mail naar Viltcreatiescorina@gmail.com te sturen. Het patroon kost   4,95 p/st. excl. verzendkosten.

Gezellige dag vandaag!

Hartelijke groetjes,
Corina
3 opmerkingen:

Caritas de algodón zei

Lovely work!

Corina zei

erg mooi weer, die details van jou altijd, super!

claude zei

I discover your blog with a great pleasure, that of pretty creations!