dinsdag 27 augustus 2013

Nieuw ontwerp "Halloween krans"!Wat gaat de tijd toch snel, voordat je het weet is de zomervakantie alweer voorbij en zit je als vanouds weer in hetzelfde ritme. Nog even genieten van het laatst weekje zomervakantie, volgende week begint hier de school weer J

 
Een nieuw ontwerp speciaal voor de Halloween maar als je de letters niet borduurt en je bent gek op heksjes dan kan je hem natuurlijk langer laten hangen. Ik heb hem met heel veel plezier gemaakt, hij is dan ook erg leuk om te maken :)!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Een krans voor aan de deur of aan de muur. In de bovenste bloemenslinger zitten kleine led lampjes, dat staat heel gezellig als het ’s avonds al wat vroeger donker wordt.
  


Er zweeft een lief heksje in de krans op haar bezemsteel.  Ze heeft een organza rokje aan en een jasje van paars sprookjesvilt. Een zwarte vilten hoed met zilveren sterren en een toverstaf in haar hand met een kristal op de top. Vrolijk zweeft ze in de krans en kijkt eens goed om haar heen.
 

In het midden van de krans zit en groot spinnenweb, de spin is zo geschrokken van het heksje dat hij heel snel naar beneden is gekropen en nog net op tijd gered is door zijn spindraad.
Op de krans zitten ook vier vleermuizen, twee kleine en twee grote. ze zijn gemaakt van zwart vilt en hebben allemaal een geprikt buikje van bruine wol. Ze zijn niet eng maar juist heel vriendelijk zoals jullie kunnen zien :) Twee zweven er boven de krans en de kleintjes zitten bij een kleine bloemenslinger onderop de krans.


Helemaal op de top zit meneer pompoen, keurig met een strik onder zijn "kin". Op zijn hoofd heeft hij een mooie heksenhoed met zilveren sterren. Twee vleermuizen fladderen om hem heen.


Je kunt het patroonblad “Halloween krans” bestellen door een mail naar viltcreatiescorina@gmail.com te sturen. Het patroonblad is € 3,95 excl. verzendkosten.
 
 
Fijne dag!
Hartelijke groetjes,
Corina
   

9 opmerkingen:

Anoniem zei

heel mooi gemaakt!!!

Michelle zei

Deze is erg mooi geworden, ik ben gek op halloween!

Isabella zei

It is so beautifull......

deviltentol zei

Vind hem gaaf ga hem zeker maken super.

Atelier Nanaya zei

Wat geweldig zeg! Leuk om weer een nieuw ontwerpje te zien.

Anoniem zeiDochterlief wat een schitterende halloween prachtig gemaakt liefs je moeder.

Madammeke Ongeduld zei

super mooi, ben verzot op halloween

Jane zei

Wat een leuk ontwerp zeg.

mariska drost zei

Mag ik vragen hoe je die spinnenweb hebt gemaakt?