donderdag 30 januari 2014

Lente/paaskrans


 
Sommige bloesembomen staan al zo mooi in bloei, het lijkt al een beetje lente! Binnen in ons huis staat de lente/paaskrans met bloesems op tafel. Ik wilde wat leuks voor op de tafel en aangezien ik gek op bloesems ben en op zachte pastel  kleurtjes is het uiteindelijk deze krans geworden. Het is een krans met drie kleine bloesemkindjes erop. Je kunt deze krans niet alleen voor de Pasen neer zetten maar ook voor de lente. In de lichtjes houders staan nu de gevilte eieren maar je kan er ook waxinelichtjes in doen. Zo kun je langer plezier hebben van de mooie bloesems. Ik heb met heel veel plezier aan deze krans gewerkt :) 

 
De krans is gewikkeld met mooie zachte roomwitte Merino wol, Bloesemtakken met grote en kleine bloesems zitten om de krans heen. In de lichtjeshouders zitten glazen bakjes zodat je gerust het waxinelichtje aan kan zetten.
 

 
Foto's van dichtbij van het met bloesems versierde lichtje met een waxine lichtje en met een geprikt en gevilt ei met kleine roze kraaltjes en bovenop een bloesem.
 


Een bloesemmeisje zit op haar gemak op de krans te genieten van de bloesems.
De bloesemmeisjes hebben een organza rokje en een verschillend jasje van zacht wit/roze sprookjesvilt aan. Een staart over hun schouder en een bloesem in hun haar. Het tweede bloesem meisje ligt heerlijk op haar buik met een beetje in de lucht.


Het bloesem jongetje ligt op zijn gemak op zijn rug en geniet van de eerste zonnestralen op zijn gezicht. Hij heeft kleren aan in dezelfde kleuren.
 


De Lente/paas krans nog even van alle kanten geshowd :)
 
 
Je kunt het patroonblad “Lente/paas krans” bestellen door een mail naar viltcreatiescorina@gmail.com te sturen. Het patroonblad is € 3,95 excl. verzendkosten.
 


Gezellige dag!
Hartelijke groetjes,
Corina
 

9 opmerkingen:

deviltentol zei

Hij is weer veel te mooi een aanwinst voor op tafel.

Groetjes gerda

vrouw Hommel zei

Momenteel maak ik geen viltpopjes meer maar anders had ik deze zeker gemaakt. Wat heb je dit weer prachtig ontworpen en zo tot in de detail uitgewerkt.!!! Ben er weer stil van.

Thea zei

Wat weer een super mooie krans.

Echt voorjaar!

Je hebt wel ontzettend mooie kleuren gekozen!!


Groetjes Thea ♥

anulek zei

to jest fantastyczne, przepiekne i jak dopracowane!

Martinacrea zei

Die is weer erg mooi gemaakt!

Atelier Nanaya zei

Wat een prachtige krans, ik vind de kleuren ook heel mooi. En zo'n schattige kindjes erop. Super!

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Mooie paaskrans heb je ontworpen.
Groet Thea

Anoniem zei

Dochterlief de paaskrans is
schitterend,!!! prachtig gemaakt
lieve kleurtjes schattige popjes
liefs je moeder.

Hannie zei

Prachtig Corina! Een plaatje met al die details.
Groetjes,
Hannie